HAIR BY VERONICA

Konzultace a to zejména osobní je velice důležitou součástí mých služeb. Vlastně by to měla být důležitá součást každého kadeřnictví.

Co jsou zač ty silikony, jak jsou prospěšné a neprospěšné? Víte že, mnoho silikonů je toxických a způsobuje onemocnění rakovinou?

Péče o prodloužené vlasy není nijak náročná, přesto by jsme na ni měli klást důraz. Ovšem tato péče se netýká jen těch, kteří nosí vlasy prodloužené ale nás všech. Každé vlasy si ji zaslouží :)

Vždy dělám čisté spoje a rovné pěšinky. Pokud kolem spoje není čisto a dostanou se do něj vlásky z okolí může to nadělat pěknou paseku. Spoj pak bolí, snadno se zacuchává a mohou vzniknout dredy. A rozčesávání takových dredů může být pro vlasy velmi poškozující.

Kdo vymyslel suchý šampon by měl dostat nobelovku. Vždyť nejednou nám zachránil doslova život! Jak ho ale použít tak aby nám spíš neuškodil? A hlavně jaký je ten nejlepší?

Jak správně foukat vlasy a čím. Víš že, foukat vlasy v předklonu fakt nemá smysl? Objem ti stejně do 10 min spadne a vlasy musíš ještě přežehlit, protože jinak vypadáš jak rozlítaný ptáček.

Hair by Veronica.cz

NAVŠTIVTE NÁS

Boskovice , Chrudichromy 

ZAVOLEJTE NÁM

704 091 719

NAPIŠTE NÁM

INSTAGRAM: @hair_by_veronica.cz

EMAIL: hairbyveronica@seznam.cz

FACEBOOK: Hair by Veronica.cz

Otevírací doba

PONDĚLÍ - PÁTEK

dle objednávek

SOBOTA

Zavřeno

NEDĚLE

Zavřeno

Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky